OVER ONS

Wij worden blij van oprechte gastvrijheid. Onze gasten verrassen en kennis laten maken met lokale producten. Wij geloven dat iedereen hierin een bijdrage kan leveren en van toegevoegde waarde kan zijn! Dat echt goede service, lekker, vers en lokaal koken, hand in hand gaan met social return. 

 

Wij zijn een team van horeca professionals met een groot sociaal hart. Wij worden blij van samenwerken, vernieuwen, innoveren en het opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt! 

 

Samen hebben wij meer dan 50 jaar ervaring in het opstarten en runnen van restaurants, bedrijfsrestaurants, evenementen en partycatering. 

De laatste jaren hebben we ons gespecialiseerd in het opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zijn sterk in het ontwikkelen en uitvoeren van opleidingstrajecten, het verzorgen van trainingen en het aanbieden van persoonlijke coaching binnen commerciële werkomgevingen.

 

Voor ons bestaat er maar één soort horeca en dat is sociale horeca.

Dat is de kracht van Feel Good Food.

 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

“ONZE WAARDE”

Sociaal

Sociaal, voor ons normaal :-). Ons team bestaat uit mensen mét en zonder een afstand tot de arbeidsmarkt. Allemaal worden wij blij van oprechte gastvrijheid en om onze gasten te verrassen en kennis te laten maken met lokale en nieuwe producten. Wij geloven dat iedereen hierin een bijdrage kan leveren en van toegevoegde waarde kan en wil zijn! Dat echt goede service, lekker, vers en lokaal koken, hand in hand gaat met social return. 

Onze kandidaten doorlopen intensieve ontwikkelprogramma’s op maat, ze ontvangen persoonlijke coaching en leren bij ons kook-en serveertechnieken. Samen met de kandidaten bereiden wij elk gerecht vanaf de basis en bieden wij graag extra service zoals het indekken van couverts en het opnemen van dranken.

Plezier

Wij nemen plezier heel serieus. Als je plezier hebt in wat je doet, heb je een betere basis om jezelf te ontwikkelen, ben je gedrevener, creatiever en betrokkener. Wij hebben samen plezier en willen ook plezier hebben met onze gasten en partners. Zo brengen we de kwaliteit naar een hoger niveau en komen we met de leukste innovaties om onze gasten van het bedrijfsrestaurant te verrassen. 

Gezond

Bewuste keuzes maken, weten waar je ingrediënten vandaan komen, rekening houden met speciale wensen en alles zelf maken; eten is onze passie en we blijven onszelf uitdagen om de laatste trends op het gebied van health te volgen. Gezond betekent voor ons ook een oprechte relatie met onze leveranciers, lokale samenwerkingen aangaan, samen met hen nieuwe ingrediënten uitproberen, door bijvoorbeeld vergeten groente te verwerken, en uiteraard eerlijke prijzen betalen. Zo bouwen we aan een sterk betrouwbaar netwerk met partners en blijven we elkaar inspireren.

Smaakt dit naar meer?

“TWEE TEAMS, ÉÉN PARTNER”

Wij vinden dat iedereen moet doen waar hij goed in is, de ruimte moet krijgen om focus te behouden en daardoor met plezier de beste kwaliteit kan leveren. FeelGoodFood is ontstaan door een samenwerking tussen Thijn Makatita van The Foodbox Catering en Annemijn Beck en Karlijn Schoenmakers van Match and Work. The Foodbox Catering is een horeca organisatie die zich onderscheid door oprechte passie voor eerlijke, verse gerechten en persoonlijke benadering. Match and Work is gespecialiseerd in de invulling van social return en doet dit door middel van projectmanagement, ontwikkeltrajecten en jobcoaching. 

 

Elk van heeft zelf jarenlang binnen de high class horeca samengewerkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en vullen elkaar nu door hun eigen expertise aan.

Smaakt dit naar meer?
Een bedrijfsrestaurant met een sociaal hart! Bent u de volgende?

info@feel-goodfood.nl
+31640788629
Volg ons op Facebook & Instagram