The Foodbox Catering

Een passie voor smaken en een ongezout streven naar perfectie zijn onze kenmerken als dienstverlenend bedrijf in de horecabranche. Bent u op zoek naar de juiste partner voor crewcatering, bedrijfsrestaurant catering, eventcatering of een partycatering? Dan is The Foodbox Catering er voor u.

Naar de website

Clubsandwiches

Clubsandwiches verzorgt de lekkerste broodjes van Breda! Heeft u een lunch, vergadering, bezoek, moet u overwerken of gewoon zin in een goed broodje? Bestel dan nu online bij Clubsandwiches. Het kan van A tot Z geregeld worden zowel op schaal of als lunchpakket? Heeft u specifieke wensen? Clubsandwiches kan ook op maat aan uw wensen voldoen.

Naar de website

Match and Work

Onze trajecten hebben als doel om medewerkers in te laten stromen die van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf. Wij borgen de continuïteit op de werkvloer, verminderen de risico’s voor alle partijen en brengen de investeringen in tijd en financiën terug.

Uit cijfers blijkt dat het percentage mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, ondanks de inspanning die gemeentes, instanties en bedrijven doen om hen aan de slag te krijgen, vaak niet leiden tot het gewenste resultaat om deze mensen ook aan de slag te laten blijven! Hierin ligt de grote uitdaging.

Naar de websites

vragen? Stuur een mailtje of bel ons.

info@feel-goodfood.nl
+31640788629
Volg ons op Facebook & Instagram