Lunch

Het leukste moment van de dag! Hier laten we zien waar wij blij van worden. Wij werken uitsluitend met verse producten en bij voorkeur lokale leveranciers. Wij bieden een uitgebreid en wisselend assortiment aan van kleurrijke en vooral smaakvolle gerechten. Wij kennen onze gasten en maken tijd vrij voor oprechte aandacht. Onze team bestaat uit professionals en uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met een ontwikkeldoelstelling. Onze kandidaten leren bij ons kook- en serveertechnieken, mede daarom maken wij alles zelf en vinden wij het fijn om extra service te bieden in de vorm van het opnemen van dranken, indekken van couverts.

Vergaderservice

Waar de warme koffie voor je klaar staat, de kopjes ingedekt zijn, de stiften zijn gecheckt en je wordt verrast door zelfgemaakte lekkernijen. Voor elk vergaderdoel hebben wij een passende oplossing, onze service is op maat en wij lichten uw gasten graag toe wat onze sociale bijdrage is. Zo draagt ook u bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Koffieservice

Het koffiepunt is voor velen een moment om even van de werkplek af te zijn, de benen te strekken en een praatje te maken. Gebleken is dat het koffiemoment zorgt voor een verhoogde productiviteit en verbondenheid met collega’s. Juist omdat het koffiepunt zo’n belangrijke functie heeft vinden wij dat het altijd schoon en verzorgd moet zijn. Voor ons is het de uitgelezen mogelijkheid om de zelfstandigheid en het secuur werken van onze kandidaten te laten ontwikkelen. Een win-win situatie.

Events & banqueting

Evenementen van 10 tot 1000 gasten, wij draaien onze hand er niet voor om. Wij leveren maatwerk aan de hand van uw wensen. Door ons uitgebreide netwerk van horeca partners en medewerkers zijn wij in staat naar uw wensen en behoefte op te schalen en het servicelevel te bieden dat de verwachtingen overtreft.

Vragen? Stuur een mailtje of bel ons.

info@feel-goodfood.nl
+31640788629
Volg ons op Facebook & Instagram